Konkurs za cirkularne migrante: stažiraj u CEP-u!

Fondacija za razvoj ekonomske nauke (FREN) i Centar za evropske politike (CEP) raspisuju takmičenje za moderne nomade/cirkularne migrante za dvomesečno plaćeno stažiranje u Centru za evropske politike, sa mogućnošću zaposlenja.

Moderni nomadi su osobe koje naizmenično žive ili su živele u zemlji matici i u nekoj drugoj zemlji, bilo zbog obrazovanja, preduzetničkih, akademskih ili karijernih mogućnosti ili sezonskog rada.

PROFIL KOJI NAM JE POTREBAN

  • trenutno žive i rade u Srbiji, ali su živeli i radili u inostranstvu jednom ili više puta u trajanju od najmanje jedne godine u prethodnih deset godina; ili:
  • trenutno žive i rade u inostranstvu, ali su živeli i radili u Srbiji jednom ili više puta u trajanju od najmanje godinu dana u prethodnih deset godina; ili:
  • naizmenicno živi i radi u Srbiji i u inostranstvu ili su tako živeli i radili u trajanju od jedne godine u prethodnih deset godina.
  • osobe svih akademskih profila sa završenim osnovnim studijama
  • engleski jezik na visokom (tečnom) nivou

KAKO SE PRIJAVITI ZA STAŽIRANJE

Ukoliko želite da se pridružite i doprinesete tržištu ideja za bolje kreiranjanje javnih politika u Srbiji, potrebno je da pošaljete:

  • CV
  • Motivaciono pismo

Rok za prijave je nedelja, 12. februar 2023.


Prijave slati na office@cep.org.rs. Molimo Vas da svoje prijave naslovite sa: “Prijava za stažiranje – cirkularne migracije

Ako ste zainteresovani za istraživanja, projektni menadžment ili za komunikacije u oblastima kojima CEP radi, pratite ovu stranicu na kojoj redovno objavljujemo konkurse za posao. Bilo da želite da započnete karijeru u istraživačkoj organizaciji ili želite da napravite promenu u svojoj karijeri, CEP je pravo mesto za Vas.

Poziv se raspisuje u okviru inicijative Cirkularne migracije pre depopulacije! koju sprovode FREN i CEP uz podršku Delegacije EU u Srbiji.