CEP drugu godinu zaredom proglašen najboljim think tankom na Zapadnom Balkanu

30. januar 2020. – Sa ponosom vas obaveštavamo da je Centar za evropske politike – CEP drugu godinu zaredom proglašen najboljom think tank organizacijom na području Zapadnog Balkana, prema rangiranju uglednog američkog programa Instituta Lauder, Univerziteta Pensilvanija (Go To Think Tanks Index), koji već 14 godina rangira najbolje svetske think tank-ove, kao i mreže think tank-ova. Kada je u pitanju region Centralne i Istočne Evrope, CEP je drugu godinu zaredom među deset najbolje rangiranih istraživačkih organizacija.

Povodom objavljivanja ovog izveštaja, u 130 gradova i u preko 150 institucija širom sveta su danas održani događaji posvećeni njegovom predstavljanju. Treću godinu zaredom, CEP organizovao predstavljanje ovog izveštaja u Beogradu.

Pored ovog velikog uspeha, sa ponosom vas obaveštavamo i da se i regionalna mreža think tank-ova Zapadnog Balkana, Think for Europe Network (TEN), čijim radom koordinira CEP, našla se na listi najboljih svetskih think tank mreža.  Više o radu TEN-a možete saznati ovde.