• ENGENG
 • Istekao

  Poziv za podnošenje prijava za istraživača/icu (Young Professional Development Program)

  * Poziv je zatvoren.

  Centar za evropske politike (CEP) poziva zainteresovane mlade stručnjake u oblasti društvenih i humanističkih nauka da se prijave na program stipendiranja šestomesečnog boravka i istraživanja (fellowship) u ovoj organizaciji kroz Think Tank Young Professional Development Program. Budući istraživač/ica će biti angažovan/a puno radno vreme u CEP-u, uz mentorstvo iskusnih viših istraživača/ica tokom čitavog šestomesečnog programa. Troškove stipendije za istraživanje snosi Think Tank Fund for Wider Europe u okviru Open Society Initiative for Europe (OSIFE).

  O samom programu, kompletnim uslovima poziva, ponuđenim pozicijama, detaljima prijave i rokovima možete se informisati u sledećem dokumentu: Poziv za podnošenje prijava.

  Više o CEP-u možete pronaći ovde.

  Ukoliko ispunjavate kriterijume programa, uklapate se u jednu od ponuđenih pozicija, želite da steknete vredno iskustvo i razvijete istraživačke, analitičke i komunikacione veštine, ali i objavljujete stručne radove različitog tipa, molimo Vas da prijavu sa kompletnom dokumentacijom dostavite:

  Dragani Bajić (dragana.bajic@cep.org.rs) najkasnije do 25. jula 2016.

  Početak istraživanja: novembar 2016.

  Nazad na vrh