• ENGENG
 • Istekao

  Poziv za podnošenje prijava: CEP mlađi istraživač/istraživačica

  *Poziv je završen.

  Da li ste nedavno završili master ili doktorske studije iz oblasti društvenih nauka na univerzitetu u nekoj od država članica OECD-a?

  Da li želite da gradite svoju karijeru u Srbiji?

  Da li ste zainteresovani da postanete deo CEP-ovog tima kao mlađi istraživač/istraživačica?

  CEP je jedna od think-tank organizacija koja je pozvana da ugosti i mentoriše mladog istraživača/istraživačicu, poželjno državljanina Srbije, pod okriljem Think Tank Fund-a, Fondacije za otvoreno društvo (Open Society Foundation Think Tank Fund, OSF TTF). Budući istraživač/istraživačica CEP-a će u potpunosti biti uključen u istraživačke aktivnosti organizacije, uz mentorstvo iskusnih zaposlenih tokom čitavog šestomesečnog programa, a OSF TTF će snositi troškove stipendije za praksu. Molimo Vas da za više informacija pogledate sledeću stranicu.

  Ukoliko ispunjavate kriterijume programa, uklapate se u jednu od pozicija koje nudi CEP, želite da doprinesete našem radu, dobijete neprocenjivo iskustvo i steknete veštine istraživanja i komunikacije, molimo Vas da kontaktirate Draganu Bajić (dragana.bajic@cep.org.rsdo 31. jula 2015. godine. Na naznačenu adresu pošaljite svoj CV na engleskom ili srpskom; motivaciono pismo u kojem ćete između ostalog navesti zašto Vas interesuje ovaj program, Vaše veštine i kvalifikacije kao i zašto sebe vidite u CEP-u; kao i po jedan pisani rad na engleskom i srpskom jeziku.

  Nakon završetka procesa selekcije u CEP-u, samo jedan potencijalni mladi istraživač/istraživačica će imati priliku da podnese svoju prijavu OSF TTF-u (pogledajte uslove konkursa).

  Početak prakse: novembar 2015. godine.

  Rok za slanje prijave OSF TTF-u: 24. avgust 2015.

  Nazad na vrh