• ENGENG
 • Kada izvršitelj pokuca na vrata: Diskusija o problemima u oblasti izvršenja u komunalnim predmetima

  Na ovom onlajn događaju najpre ćemo napraviti kraći uvod, pregled i sumiranje ovog projekta, njegovih realizovanih aktivnosti, te razvijenih i distribuiranih proizvoda i materijala. Potom, govorićemo o finalizovanim Izveštajima o postojećem stanju u oblasti izvršenja u komunalnim predmetima u tri grada obuhvaćena projektom, odnosno o aktuelnom stanju u Kragujevcu, Kraljevu i Pančevu.
  Uslediće moderirana diskusija o rezultatima, kao i o sugestijama i preporukama za unapređenje stanja, koje su takođe sadržane u ovim izveštajima.
  Pored pravnih stručnjaka iz CEP tima, na ovom događaju imaćemo prilike da čujemo i predstavnike javnih izvršitelja, javnih komunalnih preduzeća i potrošačkih organizacija/organizacija civilnog društva iz navedenih gradova, koji će takođepodeliti svoja iskustva i mišljenja, dati svoje komentare i preporuke, korisne kako za same građane tako i za buduće zajedničke napore na unapređenju stanja u oblastiizvršenja. Tokom diskusije adresiraće se različiti problemi i izazovi, te moguća rešenja i preporuke, najbolji načini i pristupi ovoj problematici, kao i predlozi za buduće aktivnosti i nastojanja svih zainteresovanih strana i nakon formalnog završetka ovog projekta.
  Zbog aktuelne COVID situacije i mera zaštite, događaj se organizuje u hibridnom formatu, te će samo deo govornika biti fizički prisutan u prostoru iz koga ćemo realizovati uživo prenos preko interneta, dok će se ostali govornici i učesnici uključiti onlajn.
  Nazad na vrh