• ENGENG
 • Druga regionalna konferencija „Građani na prvom mestu”

  Sa ponosom najavljujemo da će se druga regionalna konferencija WeBER projekta „Građani na prvom mestuodržati 25. do 26. februara 2021. godine!

  S obzirom na ograničenja prouzrokovana pandemijom COVID-19, konferencija će se održati kao dvodnevni hibridni događaj. Učesnici i međunarodni govornici prisustvovaće događaju onlajn, dok će govornicima iz Srbije biti ponuđena mogućnost fizičkog prisustva, u potpunosti u skladu sa merama zaštite zdravlja i bezbednosti koje tada budu na snazi.

  Kao i pre dve godine, glavni rezultat našeg projekta koji će biti predstavljen na konferenciji biće Regionalni i Nacionalni RJU monitori 2019/2020, u kojima će se ukazati na rezultate uporednog istraživanja o praćenju reforme javne uprave (RJU) u svim zemljama Zapadnog Balkana. Takođe, konferencija ima za cilj da poboljša i proširi dijalog o kreiranju i sprovođenju inkluzivnih i transparentnih politika, kao i da doprinese održivosti RJU u korist građana regiona.

  Konferencija će okupiti organizacije civilnog društva, predstavnike vlada, međunarodne i regionalne organizacije, kao i ugledne i nezavisne stručnjake u oblasti RJU.

  Ukoliko ste zainteresovani da prisustvujete događaju, popunite sledeći obrazac:

  Create your own user feedback survey

  Napomena: Broj učesnika je ograničen. Sve prijave će pregledati i odobriti članovi WeBER2.0 tima. Radni jezik događaja biće engleski.

  Nazad na vrh