• ENGENG
 • Drugi sastanak Nacionalne radne grupe za praćenje reforme javne uprave

  U okviru WeBER projekta

  U četvrtak, 26. oktobra, u Beogradu će se održati drugi sastanak Nacionalne radne grupe (NRG) za praćenje reforme javne uprave (RJU) u okviru WeBER projekta.  U okviru sastanka, organizovaće se i posebna sesija za organizacije koje su korisnice WeBER grantova.

  Napredak u sprovođenju monitoringa reforme javne uprave u okviru WeBER projekta predstaviće Milena Lazarević, programska direktorka CEP-a i projektna menadžerka WeBER-a, i Miloš Đinđić, vodeći istraživač WeBER-a iz CEP-a. Prezentacije o monitoringu reforme javne uprave na lokalu predstaviće Milijana Trifković iz PRAXIS-a i Danijela Jović iz Centra za ravnomerni regionalni razvoj (CenTriR). Ove organizacije su korisnice WeBER grantova.

  Nakon toga, na sastanku će se sa učesnicima voditi razgovor o prilozima za izveštaj Evropske komisije o Srbiji za 2017. godine i predlozima članica NRG za ključne teme koje bi trebalo razmatrati na regionalnom sastanku WeBER platforme koja će održati u Skoplju, 01. i 02. novembra 2017. godine.

  Projekat WeBER (Western Balkans Enabling Project for Civil Society Monitoring of Public Administration Reform) je trogodišnji projekat koji finansira EU i ko-finansira Kraljevina Holandija.

  Više o projektu možete pronaći ovde.

   

  Nazad na vrh